Credit nou DIVERS BCR:
 • ZERO comision de analiza
 • ZERO comision lunar de administrare
 • ZERO costuri cu asigurarea de viata
 • In premiera, introduce Happy Hours unde clientii pot obtine o reducere suplimentara de , de 0,1% p.p.
Asigurare de somaj si invaliditate:
 • 20% REDUCERE a primei de asigurare pentru somaj si invaliditate
Card de credit BUN DE PLATA:
 • ZERO comisioane in primul an*:
  • ZERO comision emitere;
  • ZERO comision administrare anuala;
 • * pentru cardurile luate impreuna cu orice alt produs de creditare BCR;
 • 5% BANI INAPOI lunar la anumiti comercianti! In luna martie clientii primesc 5% pentru plata prin card a Taxelor si Impozitelor.
Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o oferta promotionala pentru creditele noi de nevoi personale cu accent pe transparenta, simplitate, rapiditate si pret competitiv - dobanda fixa de la 8,5%/an pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9%/an pentru credite acordate pe 5 ani, ZERO comisioane de analiza si administrare iar asigurarea de viata este gratuita. Oferta este valabila pentru toate persoanele care solicita credite noi sau aleg sa-si refinanteze la BCR creditele / cardurile de credit in derulare la alte banci.

In premiera, clientii pot profita de o reducere de dobanda de 0,1p.p. daca depun o cerere de credit DIVERS in fiecare zi de vineri din perioada 10 martie - 3 mai 2015, intre orele 13:30 - 15:30, in orice agentie din orasele Arad, Cluj Napoca, Timisoara, Craiova, Sibiu, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Constanta si Bucuresti.

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii DIVERS BCR: adeverinta de , fisa fiscala/formular BCR si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii. Cu aceleasi 3 acte, clientii pot lua si un card de credit BUN DE PLATA.

Toate persoanele care isi incaseaza salariul sau pensia in cont la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit: maxim 3 ore.

Banca ofera asigurarea de viata gratuit si acorda o reducere de 20% a primei in cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate.

In cazul cardului de credit BUN DE PLATA, clientii beneficiaza in primul an de comisioane de emitere si administrare ZERO in cazul in care achizitioneaza un card de credit impreuna cu un alt produs de creditare BCR. Totodata, clientii primesc pana la 5% din valoarea cumparaturilor, lunar, bani inapoi in cont la folosirea cardului la plata la anumiti comercianti (detalii pe www.bundeplata.ro). In luna martie, spre exemplu, clientii primesc 5% bani in cont pentru sumele reprezentand taxe si impozite platite cu cardul de credit.

Oferta este valabila in perioada 10 Martie - 3 Mai 2015.

Exemple de calcul:

DAE = 9,38% pentru un credit DIVERS BCR in valoare totala de 18.000 lei, acordat pe 5 ani; fixa: 9%/an; rata lunara: 374 lei; valoare totala platibila: 22.419 lei. Dobanda se stabileste in functie de istoricul de creditare, comportamentul de plata, vechimea si continuitatea in munca si poate ajunge pana la 14%/an.

DAE = 31,89% pentru o valoare a liniei cardului de credit BUN DE PLATA de 5.367 lei, trasa imediat si in totalitate, calculata pe o perioada de 12 luni; fixa: 28%/an; comisioane: 0 lei emitere, 45 lei/an administrare, incepand cu al 2-lea an.


Sursa: Comunicat de Presa BCR - credite de nevoi personale in lei, fara comisioane si
fixa de la 8,5%/an