• Intreruperea sistemului informatic se va produce in noaptea de vineri spre sambata, 23-24 martie, intre orele 23.00 si 5.00
  • BCR recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada
Banca Comerciala Romana (BCR) opreste in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 23:00 - 5:00, sistemele informatice care gestioneaza serviciile de Internet si Mobile Banking – Click 24 Banking, respectiv Touch 24 Banking. Vor fi afectate, de asemenea, si aparatele multifunctionale si ghiseele automate prezente in reteaua teritoriala a BCR, dar ATM-urile, POS-urile si cardurile vor functiona normal.

Totodata, sambata, 24 martie 2018, in intervalul orar 05:00 – 23:59 mai pot aparea intreruperi in functionarea serviciilor mentionate.

Intreruperea este necesara pentru pregatirea implementarii noii platforme digitale a BCR, George, care va fi lansata in curand si care a fost dezvoltata de hub-ul fintech al Erste Group. Platforma este aliniata la noile reglementari PSD2 si va aduce in Romania o modalitate complet diferita de a face banking. George va oferi un grad exceptional de personalizare, intuitivitate, precum si interactiune de tip Social Media.

BCR recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada.

Pentru informatii mai detaliate, clientii pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice retea nationala sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal.

Sursa: BCR