BT Asset Management SAI lanseaza produsul de economisire BT Euro Obligatiuni. Acesta reprezinta un fond deschis de , denominat in euro, destinat persoanelor fizice si juridice, clientilor actuali si potentiali ai BTAM.

Cei care opteaza pentru BT Euro Obligatiuni pot utiliza produsul atat pe termen lung, cat si pentru si retrageri periodice. Produsul permite economisiri cu capitalizarea zilnica a castigurilor acumulate. BT Asset Management SAI estimeaza ca acest nou produs va incuraja utilizarea fondurilor de in randul celor cu economii in euro, precum si cresterea activelor in administrare.

BT Euro Obligatiuni este o alternativa la economisirea traditionala in lei, in conditii de atractiv si flexibilitate. Clientii pot realiza, prin intermediul acestui produs, in instrumente financiare cu venit fix - depozite, obligatiuni sau titluri de stat - si beneficiaza de costuri de administrare scazute, respectiv de lichiditate ridicata.

Noul produs poate fi accesat la oricare dintre sediile Bancii Transilvania. Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate au la dispozitie atat siteul BT Asset Management, www.btam.ro, cat si cel al Bancii Transilvania, www.bancatransilvania.ro, precum si serviciul de Call Center al BT, la numerele de telefon: 0801 010128 si 0264 30 80 28.

BT Asset Management SAI este pe locul 5 in topul administratorilor de active din Romania si face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania. Fondurile BTAM sunt distribuite prin intermediul retelei Bancii Transilvania, care cuprinde aproape 550 de locatii. In prezent, peste 15.000 de clienti ai BT Asset Management beneficiaza de servicii de administrare a activelor, prin cele 5 deschise de .

Sursa: Comunicat de Presa BT Asset Management