BusinessMark te invita la conferinta Tax & Finance Forum, pe 15 mai la Hotel Kronwell Brasov. Conferinta va aborda cele mai importante aspecte legislative si fiscale cu impact asupra mediului de afaceri, principalele provocari pentru contribuabilii romani si solutii de adaptare la noile prevederi.

Cateva dintre subiectele pe care le vom aborda vizeaza tendintele si politicile fiscale la nivel mondial si european, noua abordare OECD a taxarii internationale, preturile de transfer si controalele fiscale, fiscalitatea si criptomonedele, evolutiile recente, la nivel european, in materia TVA, tranzactiile in lant (alocarea transportului pentru justificarea scutirii de TVA), precum si jurisprudenta recenta a CJEU.

Alaturi de noi vor fi:
  • ALEXANDRU COMANESCU, Associate Director, KPMG Romania
  • GEORGIANA IANCU, Director, Indirect Tax, PwC Romania
  • LIVIU GHEORGHIU, Senior Manager Tax Advisory, Head of the Transfer Pricing Team, MAZARS Romania
  • ANDREEA COSMANESCU, Senior Tax Manager, EY Romania
  • MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta
  • ANA-MARIA IORDACHE, Partener, D&B David si Baias – asociat PwC Romania
  • VALENTIN CRETU, Tax Manager, International Tax Services, EY Romania - R&D and tax incentives
Acestia vor aborda principalele teme de discutie: https://bit.ly/2v6k3Tt

Mai multe detalii despre conferinta Tax & Finance Forum Brasov si modalitatea de inscriere puteti afla aici: https://bit.ly/2v6k3Tt.

*Participarea la eveniment echivaleaza cu 5 ore de pregatire profesionala pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali.

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: EY Romania, PwC Romania, Mazars, PKF Finconta, AVIS.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Eveniment organizat cu sustinerea: Camerei Consultantilor Fiscali, BRCC, BCCBR, Zelist Monitor.

Parteneri media: DeBizz, Financial Market, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Administratie.ro, Global Manager, Antreprenor in Romania, Business24, Ziare.com, Curierul National, MoneyBuzz, BirouInfo, Depozitinfo.ro, Financiarul, PRbox.ro, Curierul Fiscal, PRwave, Finzoom, SpatiulConstruit.ro, Portal Management, Business Press, Social Media Romania, Clujul de Buzunar, Rbe Connect, Ziarul Bursa, Manager Express, MATEK, InTurda.ro, InfoOradea, Monitorul de Fagaras, Lumea Satului.

Sursa: BusinessMark