Patria Bank si Catena au demarat un parteneriat benefic celor care platesc cu cardul in farmaciile Catena: reducerilor oferite prin cardul Catena li se adauga o extra reducere garantata de 5%, oferita de Patria Bank sub forma de bani inapoi pe . Parteneriatul, unul strategic si pe termen lung, incepe cu aceasta prima oferta speciala valabila un an de zile si urmareste oferirea de beneficii clientilor comuni (noi si existenti) preocupati de sanatatea lor si care merg lunar in farmacii pentru medicamente si cosmetice. Banii inapoi pe sunt primiti de clientii Patria Bank direct in contul aferent cardului, la inceputul lunii urmatoare celei in care a fost efectuata tranzactia, intr-un maxim de 25 de lei pe luna.

Ofertei de 5% bani inapoi pe i se adauga o promotie cu premii dedicata tuturor celor care solicita si folosesc cel putin o data un de debit Visa, de la Patria Bank.

"Parteneriatul dintre Patria Bank si Catena aduce un plus de avantaje pentru clientii nostri. Este, totodata, modalitatea noastra de a ne exprima interesul fata de sanatatea clientilor, contribuind la diminuarea cheltuielilor acestora cu medicamente, produse cosmetice si naturiste care pot fi achizitionate din farmaciile Catena. Suntem optimiati ca beneficiile asocierii noastre cu farmaciile Catena, apreciate la nivel national, vor fi remarcate de clienti in cel mai scurt timp. Buna parte dintre cei carora ne adresam prin aceasta campanie sunt pensionari si incercam astfel sa raspundem la doua dintre nevoile lunare ale acestora: medicamente si economisire. Cu cardul de debit Patria Bank, acestia pot economisi luna de luna si pot accesa o serie de alte beneficii special gandite pentru ei. Aateptam in unitatile noastre fiecare client interesat sa isi faca un Patria Bank si sa primeasca acest beneficiu Catena", a declarat Tica Dumitru, Director Directia Comerciala Retail Patria Bank.

Beneficiile parteneriatului se aplica incepand cu data de 1 septembrie 2018 in toate farmaciile Catena din tara.

"Ne bucuram ca, prin intermediul acestui parteneriat, aducem inca un beneficiu celor care trec pragul farmaciilor Catena si care utilizeaza la plata cardul Patria Bank. Posibilitatea de a oferi un sfat bun si preturi cat mai mici sunt preocuparile noastre constante, iar oferta de bani inapoi pe acordata de Patria Bank vine sa completeze si sa diversifice beneficiile oferite clientilor nostri. Suntem optimisti cu privire la acest parteneriat si asteptam cu incredere rezultatele", a declarat Sorin Chirculescu, director de Marketing Catena.

Promotia adresata clientilor noi care achizitioneaza un de debit Visa de la Patria Bank, cu emitere gratuita, este valabila in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2018. Toti cei care solicita un si il folosesc cel putin o data sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 60 de vouchere de cumparaturi in valoare totala de 13.500 de lei. Cardul poate fi solicitat in orice unitate Patria Bank, precum si on-line (www.patriabank.ro) si prin SMS cu textul "Catena" la 1829.

Cardurile de debit Patria Bank beneficiaza de zero comision la plata la comercianti, reduceri speciale la (daca pensia sau salariul sunt incasate la Patria Bank), pana la 3 pensii sau 5 salarii prin facilitatea overdraft (descoperire de cont).

Sursa: Patria Bank