Credit de nevoi personale de pana la 130.000 lei cu DAE* 8,5%!

Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei oferte pentru creditul de nevoi personale "Credit Facile", avand una dintre cele mai mici dobanzi anuale efective (DAE)* din piata, de numai 8,5% pe an.

Aceasta oferta este disponibila pentru o suma maxima de 130.000 lei (aprox 30.000 Eur), limita de creditare fiind cea mai mare de pe piata bancara din Romania, pentru acest tip de produs.

Pe langa atractiva si raspunsul rapid din partea bancii, creditul este usor de obtinut, fara adeverinta de venit, daca clientul are veniturile declarate la ANAF.

Facil, rapid si usor de administrat

Creditul contractat, atat datorita plafonului maxim dar si faptului ca nu cerem documente justifi-cative privind utilizarea banilor, poate fi folosit pentru a satisface orice nevoie personala, de la achizitionarea unei masini, satisfacerea unui hobby (de exemplu, o vacanta exotica) si pana la lucrari de renovarea casei sau, de ce nu, o combinatie intre cele trei nevoi.

In plus, clientii beneficiaza de asigurare de viata, somaj si invaliditate.

Administrarea lunara (verificare sold, vizualizare rata, plata rata etc) a creditului este la fel de facila, prin serviciile de mobile (m-conect) sau internet banking (i-conect).

***Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este 8,5% pe an calculata in Mai 2017 la o rata a dobanzii variabila de 6,76% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixa a bancii de 5,85%), pentru un de 30.000 lei, contractat pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare de la 618 lei si o suma totala de rambursat de 36.308 lei. Comisionul de analiza este 250 lei, iar prima de asigurare de viata este de 0,09% aplicabila lunar la soldul creditului.

Oferta este valabila pentru clientii care aleg sa incaseze venitul pe cardul lor de la Credit Agricole si asigurarea propusa de catre Banca, in colaborare cu Groupama Asigurari. Aceasta oferta poate diferi in functie de profilul clientului.

Sursa: Credit Agricole Bank