• Consumatorii pot efectua plati in EUR, USD sau Lei fara taxa de conversie valutara
  • Cardul ofera acces gratuit la saloanele Mastercard in aeroporturi, asigurare de calatorie si sanatate in strainatate si alte beneficii unice

Crédit Agricole Bank Romania lanseaza pe piata locala primul Platinum Mastercard cu mai multe valute, un de debit premium de tipul "contactless", care permite consumatorilor sa acceseze simultan conturile in EUR, USD sau Lei, prin debitarea contului respectiv.

Cardul are o taxa de administrare de 5 EUR per luna si nu presupune taxe suplimentare de conversie valutara, deoarece tranzactiile vor fi debitate cu prioritate in functie de moneda initiala de plata - EUR, USD sau Lei. Posibilitatea de accesare simultana a trei conturi diferite, transforma Platinum Mastercard intr-o optiune ideala de plata pentru persoanele care calatoresc frecvent.

"Suntem incantati de inovatia pe care o aducem pe piata locala, prin lansarea primului Platinum Mastercard cu mai multe valute, din Romania. Avantajul cheie al acestui este combinatia unica de servicii, beneficii si mobilitate care sustin un anumit stil de viata. Astfel, acest devine un instrument ideal pentru orice persoana care are un stil de viata international, de multe ori lucrand si locuind in tari diferite, sau care calatoreste frecvent in strainatate. Acum ei vor putea folosi un singur , Platinum Mastercard, pentru a plati direct in EUR, USD sau Lei prin debitarea contului valutar corespunzator. "a declarat Luc Beiso, CEO al Crédit Agricole Bank Romania.

"Lansarea unui care faciliteaza si accelereaza plata unei tranzactii, indiferent de moneda, raspunde asteptarilor unui numar tot mai mare de consumatori dinamici, pentru a caror nevoi dezvoltam continuu solutii de avangarda. Aceasta inovatie pe piata locala subliniaza inca o data dominanta Mastercard pe segmentul cardurilor premium. Colaborarea noastra pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolideaza parteneriatul international dintre Mastercard si Crédit Agricole" a declarat Cosmin Vladimirescu, Director General pentru Romania, la Mastercard.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, o caracteristica care ofera clientilor o utilizare facila si viteza mai mare pentru finalizarea unei tranzactii, dar poate fi utilizat si in mod traditional prin introducerea pin-ului.

In plus, pentru a acoperi mai multe din nevoile unei persoane care calatoreste frecvent, detinatorul unui Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces si la alte beneficii, cum ar fi intrarea gratuita in saloanele Mastercard din aeroporturi, asigurare gratuita de calatorie si asistenta medicala in strainatate si prin intermediul programului Priceless Cities, la alte oferte exclusive in intreaga lume, oferte unice pentru membrii Mastercard.

Sursa: Crédit Agricole Romania