Credit Europe Bank lanseaza o oferta de creditare imobiliara in lei cu avantajoasa si zero comisioane. Produsul "Creditul ACASA" se adreseaza clientilor care doresc sa achizitioneze o locuinta sau sa refinanteze un contractat cu acelasi scop.

Credit Europe Bank ofera prin "Creditul ACASA" o avantajoasa, perioada maxima de rambursare de 30 de ani, avans minim de 15% si zero costuri in ceea ce priveste comisionul de analiza de dosar.

Prin oferta pentru imobiliare "Creditul ACASA", Credit Europe Bank doreste sa isi sustina clientii atunci cand aleg o casa noua. Produsul vine cu o serie de beneficii si, mai mult decat atat, pentru detinatorii de CardAvantaj, de sau alte tipuri de de emise de Credit Europe Bank, am creat o oferta speciala in ceea ce priveste rata dobanzii variabile.

Nu in ultimul rand, celor carora li se aproba creditul, le-a fost conceputa o ofera de MasterCard Debit cu un comision zero de administrare a contului curent pe toata durata de viata a contului si o serie de alte avantaje valabile pana la finalul anului.

Sursa: Credit Europe Bank