Credit Europe Bank Romania lanseaza Stickerul si Bratara AVANTAJ2go, doua gadgeturi moderne atasate cardului de CardAvantaj Mastercard folosite exclusiv pentru platile contactless la comercianti.

Prin intermediul Stickerului si Bratarii AVANTAJ2go, clientii pot efectua tranzactii atat in tara cat si in strainatate la orice terminal contactless, utilizand fondurile disponibile in contul aferent cardului CardAvantaj Mastercard. Ambele gadget-uri functioneaza ca un de contactless suplimentar, care ofera clientului posibilitatea unor plati rapide, simple si sigure, deoarece acestea se bazeaza pe cip si tehnologia contactless, precum cardurile obisnuite. Introducerea noilor tehnologii vine si in sprijinul clientilor care vor sa diminueze cat mai mult platile in numerar eliminand necesitatea de a avea portofelele in permanenta in posesia lor si asigura mobilitatea si simplitatea solicitate prin integrarea lor in viata moderna de zi cu zi. Stickerul poate fi pozitionat pe orice suprafata plana, cum ar fi smartphone-urile, care sunt absolut necesare in zilele noastre, iar bratara este un accesoriu care se va potrivi fara probleme cu un stil de viata activ. Pe langa mobilitate si stil, ambele produse vor reduce timpul de asteptare la casele de marcat ale comerciantilor de tipul supermarket, benzinarii sau alte locatii prin inlocuirea numerarului.

"Cifrele ne arata ca aproximativ 50% din platile cu de CardAvantaj Mastercard in 2018 au fost contactless. Lansarea Stickerului si Bratarii AVANTAJ2go face parte din strategia noastra de a dezvolta servicii si produse bancare mai simple si mai accesibile pentru clientii nostri pentru a putea oferi cele mai bune experiente bancare cu Credit Europe Bank", a afirmat Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank Romania.
Fiind utilizate exclusiv pentru plati contactless, prin intermediul stickerului si bratarii nu se pot efectua in sistem de rate; asadar, orice tranzactie efectuata cu Stickerul sau Bratara AVANTAJ2go va fi inclusa integral in urmatorul extras de cont al cardului de CardAvantaj Mastercard. Desi gadgeturile nu ofera posibilitatea de a efectua in sistem de , banca poate oferi acest beneficiu in cadrul unor campanii promotionale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibila in prezent, ca o oferta speciala pentru lansarea produselor.

Bratara este disponibila pe negru, iar Stickerul in doua variante de culoare: negru si gri. Ambele beneficiaza de campanii speciale de lansare, atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii care deja detin CardAvantaj Mastercard. Mai multe detalii despre gadgeturi si campaniile de lansare sunt disponibile accesand https://www.cardavantaj.ro/.

Sursa: Credit Europe Bank