• Competitia continua pe parcursul intregului an 2017
Pentru a-si rasplati clientii posesori de Ferrari Card (MasterCard Gold sau MasterCard Platinum), in perioada 14 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, Credit Europe Bank Romania a initiat concursul "Cu Ferrari Card poti castiga o excursie la fabrica Ferrari din Maranello".

In urma unei extrageri la sorti electronica, au fost desemnati patru castigatori ai excursiei unice la fabrica Ferrari din Maranello. Castigatorii sunt: Diamandi Daniela, Zaharia Alexandru, Cuter Gheorghe si Cristina Basangeac. La finalul lunii martie cei patru si-au facut bagajele catre Maranello, iar Credit Europe Bank le-a asigurat toate cheltuielile aferente acestei calatorii. Maranello este "casa" Ferrari inca din 1947. Cele 45 de cladiri care fac parte din complexul Ferrari acopera peste 250.000 de metri patrati si aproape 3.000 de angajati lucreaza aici in fiecare zi. Pasiunea, inovatia si tehnologia se combina pentru a crea masinile Ferrari GT si monoposturile de Formula 1.

"Credit Europe Bank a fost intotdeauna un deschizator de drumuri pe piata cardurilor de din Romania, incercand in permanenta sa le ofere ceva unic clientilor. Implementarea in septembrie anul trecut a Ferrari Card pentru clientii din Romania nu face decat sa intareasca spiritul de avangarda pe care CEB il practica inca de la lansarea sa in Romania. Ne bucuram ca prin concursul "Cu Ferrari Card poti castiga o excursie la fabrica Ferrari din Maranello" am putut sa le oferim castigatorilor aceasta experienta unica si emotionanta", a declarat dl. Engin Alaybayoglu, vicepresedinte Credit Europe Bank Romania.

Sursa: Credit Europe Bank Romania