In fiecare an, Patria Credit IFN SA, institutie traditional dedicata creditarii producatorilor agricoli si micilor antreprenori din mediul rural, sarbatoreste in data de 20 octombrie Ziua Europeana a Microfinantarii. Pentru a marca acest eveniment, anul acesta Patria Credit lanseaza o oferta speciala pentru toti cei interesati si acorda cu ZERO comision de acordare pentru toate solicitarile de finantare primite in perioada 18 – 23 octombrie 2018.

"In cei peste 15 ani de experienta in domeniul microfinantarii am intalnit o multime de producatori agricoli extrem de gospodari, care fac lucrurile sa se miste in comunitatile lor si fara de care nu am avea produse locale in piete si magazine. Oferta lansata de noi astazi este dedicata lor, celor care stiu ca prin munca rezultatele nu intarzie sa apara. Acelasi entuziasm si dorinta de dezvoltare le-am intalnit si la partenerii francizelor Patria Credit, care vor oferi de asemenea fara comision de acordare cu ocazia Zilei Microfinantarii. Ne bucuram sa facem parte din avangarda microfinantarii europene si sa fim promotori ai acestei "miscari", i-am spune noi, prin care urmarim incluziunea economica si financiara a cat mai multor romani.", a declarat Raluca Andreica, director general Patria Credit.

Parte a European Microfinance Network, Patria Credit IFN SA ofera in Romania flexibile, fara avans, fara garantii si usor de accesat pentru , de lucru si mixt pentru legumicultura, pomicultura, apicultura, zootehnie, cereale si nu numai, fiind alaturi atat de producatorii agricoli cat si de micii intreprinzatori locali. Totodata, in 2018, institutia financiara a lansat la nivel national programul de micro-francize Patria Credit, din care fac parte deja 4 unitati partener deschise in Vanju Mare, Gurahont, Paleu si Baia. Noi puncte de franciza sunt preconizate a fi deschise in lunile urmatoare.

Oferta ZERO comision de acordare este disponibila in toate unitatile Patria Credit, precum si cele de tip franciza, in perioada 18 – 23 octombrie 2018, telefonic la numarul 0800 872 874 (telefon gratuit apelabil din orice retea nationala) sau prin solicitare on-line pe https://www.patriacredit.ro/promotii/ziua-microfinantarii.

Sursa: Patria Bank