Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 15.07.2019, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 3 pentru obligatiunile emise de INTERNATIONAL INVESTMENT BANK (simbol IIB21). Emitentul va plati obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 3, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 119,00 lei.

Obligatarii care beneficiaza de sumele de bani sunt cei inregistrati in registrul obligatarilor emitentului, la data de 24.06.2019.

Pentru obligatarii care sunt clienti ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectueaza prin transfer bancar, in contul participantului respectiv.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare decontare si registru.

Sursa: Depozitarul Central