Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 28.12.2018, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 1 pentru obligatiunile emise de BANCA TRANSILVANIA S.A. (simbol TLV28E). Emitentul va plati obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 1, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 1906,25 EURO.

Obligatarii care beneficiaza de sumele de bani sunt cei inregistrati in registrul obligatarilor emitentului, la data de 05.12.2018.

Obligatarii isi pot incasa sumele de bani aferente cuponului nr. 1 in conturile de dedicate ale Participantilor la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare decontare si registru.

Sursa: Depozitarul Central