Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 15.07.2019, distribuie sumele de bani aferente cuponului nr. 9 pentru obligatiunile emise de IMOCREDIT IFN S.A. (simbol IMO22). Emitentul va plati obligatarilor sumele de bani aferente cuponului nr. 9, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dobanzii aferente fiecarei obligatiuni este de 0,2506 lei.

Obligatarii care beneficiaza de sumele de bani sunt cei inregistrati in registrul obligatarilor emitentului, la data de 11.07.2019.

Obligatarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa sumele de bani aferente cuponului 9 prin intermediul acestuia.

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, in baza solicitarilor transmise de acestia.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare decontare si registru.

Sursa: Depozitarul Central