Toamna aceasta, Banca Comerciala Feroviara face un pas inainte, lansand prima sa platforma dedicata deschiderilor de cont online si facand, astfel, un nou pas in directia digitalizarii serviciilor bancare.

Pachetul PRIMUS Online va cuprinde un cont curent in RON, un de debit MasterCard in RON, cat si acces la serviciile de internet banking si mobile banking pentru persoane fizice. Acesta va putea fi accesat direct si gratuit de pe site-ul bancii, www.bancaferoviara.ro, clientul fiind ghidat pas cu pas in cadrul platformei. Solicitarile de deschidere a unui Pachet Primus Online sunt verificate de catre personalul bancii. De asemenea, contul curent PRIMUS Online va deveni activ numai dupa ce clientul va realiza un transfer bancar de minim un leu dintr-un cont deschis pe numele sau la o alta banca de pe teritoriul Romaniei.

Pentru PRIMUS Online se aplica aceleasi tarife ca pentru un cont obisnuit: zero pentru deschiderea, inchiderea si administrarea contului, zero pentru emiterea si cumparaturile pe cardul atasat, zero pentru internet si mobile banking.

Posibilitatea de a deschide un cont online, oferita acum de doar doua banci din Romania, reprezinta unul dintre cele mai importante demersuri de digitalizare a serviciilor bancare, incheiat de Banca Comerciala Feroviara dupa lansarea comparatorului de pachete bancare, a noilor platforme de internet si mobile banking, cat si a chat-ului online.

Sursa: Comunicat de presa Banca Comerciala Feroviara