TBI Bank anunta numirea Enei Badeanu, specialist cu o experienta de peste doua decenii in domeniul resurselor umane si expertiza vasta in leadership, in pozitia de Chief People Officer pentru operatiunile bancii din Romania si Bulgaria.

Ena a condus departamente de HR din companii precum ABN AMRO sau RBS Romania si, cel mai recent, a fost Country Manager al companiei fintech globale Moneycorp. La TBI Bank, misiunea Enei este sa duca managementul resurselor umane la un nou nivel prin dezvoltarea spiritului antreprenorial in organizatie si prin cultivarea unui mediu de lucru atractiv pentru cele mai bune talente din Romania si Bulgaria.

"Sunt incantata sa ma alatur echipei TBI Bank si sa sprijin viziunea companiei pentru un viitor bazat pe transformare digitala. Mi-am petrecut intreaga viata profesionala in domeniul bancar si observ ca sectorul a atins acum un nivel in care are nevoie de schimbare. TBI Bank intelege acest lucru si astept cu nerabdare provocarile viitorului alaturi de echipa vizionara a companiei", a declarat Ena Badeanu, Chief People Officer al TBI Bank.

"Oamenii sunt esenta fiecarei organizatii. Cautam manageri eficienti care sa se alature culturii TBI Bank si sa ne ajute sa construim viitorului, care nu sta pe loc, ci se dezvolta in concordanta cu nevoile clientilor. Numirea Enei la TBI Bank are o importanta strategica majora, de vreme ce experienta si aspiratiile ei permit companiei sa creasca tocmai prin esenta ei, echipa", a spus Petr Baron, CEO al TBI Financial Services, compania care detine TBI Bank.

Ena a absolvit un master in Comunicare si Resurse Umane si este specializata in Finante si Contabilitate la Academia de Studii Economice din Bucuresti, imbunatatindu-si continuu educatia profesionala prin programe de training. Ena isi incepe fiecare zi cu cateva minute de yoga si crede cu tarie ca atitudinea ne-o alegem singuri, asa ca ea alege sa fie mereu pozitiva.

Sursa: TBI Bank