Veneto Banca anunta noul parteneriat semnat cu Vodafone Romania privind incasarea facturilor emise de catre operatorul de telefonie mobila.

Abonatii Vodafone Romania, atat persoane fizice, cat si juridice, pot efectua plata facturilor la ghiseele agentiilor Veneto Banca Romania, prin intermediul serviciului Internet Banking - Bank@You sau activand serviciul Direct Debit.

"Prin semnarea acestui parteneriat, putem oferi optiuni de plata a facturilor diversificate si accesibile tuturor clientilor Vodafone, indiferent daca sunt sau nu clienti ai institutiei noastre, intrucat credem cu tarie in misiunea noastra de a crea valoare", a declarat Demetrio Mosena, Directorul Comercial al Veneto Banca Romania.

Achitarea facturilor la ghiseele Veneto Banca prin depunere de numerar este gratuita si poate fi facuta independent de existenta unui cont bancar deschis la Banca de catre abonatul Vodafone Romania. Operatiunea se poate efectua doar in baza numarului de telefon, fara a fi necesara prezentarea facturii la ghiseu.

Plata facturilor prin serviciul Direct Debit se face in urma completarii unui mandat incheiat intre Veneto Banca si clientii sai, suma urmand sa se debiteze automat din contul curent al clientului. Mandatul reprezinta o imputernicire data de client Bancii prin care, la scadenta facturii, suma este transferata automat din contul curent al clientului in contul Vodafone Romania deschis la Veneto Banca, fara a mai fi necesara interventia clientului.

Sursa: Comunicat de presa Veneto Banca