Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci din Romania, a incheiat un parteneriat cu Allianz-Tiriac, una dintre cele mai importante companii de asigurari din piata locala, prin care clientii de retail ai bancii, intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si clientii corporativi, pot contracta in conditii avantajoase o asigurare complementara creditului acordat.

Clientii Garanti Bank, care contracteaza garantate cu ipoteca, pot beneficia de o asigurare oferita de Allianz-Tiriac, pentru protejarea bunurilor aduse in garantie. Polita de asigurare a Allianz-Tiriac acopera o gama larga de riscuri, de la riscuri catastrofice (cutremure, inundatii, alunecari de teren), pana la furturi.

"Suntem incantati de incheierea acestui nou parteneriat de bancassurance, care le va aduce un plus clientilor Garanti Bank. Cele doua companii, Garanti Bank si Allianz-Tiriac, au prezenta si activitate solide in piata locala, iar impreuna vom oferi atat un produs bancar competitiv, cat si o asigurare care furnizeaza protectie maxima pentru bunurile clientilor", a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct, Garanti Bank.

"Noul parteneriat cu Garanti Bank este aliniat strategiei noastre de distributie multi-channel, prin care urmarim ca produsele noastre sa fie accesibile pentru o gama diversificata de clienti. Suntem bucurosi de incheierea acestui parteneriat cu Garanti Bank si de faptul ca avem ocazia sa le oferim clientilor bancii o protectie completa a proprietatilor de care dispun", a declarat Virgil Soncutean, Director Vanzari si Distributie, Allianz-Tiriac.

Sursa: Comunicat de Presa Garanti Bank