Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci din Romania, deschide o noua agentie in  Bucuretti, ca parte a strategiei sale de dezvoltare in zonele urbane cu trafic si vizibilitate ridicate. Amplasata in AFI Palace Cotroceni, la parter, agentia reitereaza conceptul Garanti Bank, centrat pe confortul clientilor si pe rapiditate, prin combinarea tehnologiei cu serviciile personalizate.

"Catam in permanenta si facilitam interactiuna clientilor cu noi, astfel incat realizarea operatiunilor bancare sadevina pentru acestia un proces mai rapid, mai simplu si mai la indemana. Prioritatea noastra este sa fim acolo unde clientii au nevoie de noi, sa le oferim in orice moment produse si servicii utile si de calitate. Prin deschiderea agentiei in aceasta zona rezidentiala dinamica  ne propunem sa ajungem la acei clienti care pun pret pe modurile mai eficiente de a folosi serviciile financiare", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Agentia din AFI Palace Cotroceni se adreseaza clientilor Retail si IMM si va avea un program de lucru zilnic, intre orele 10:00-21:00. In prezent, reteau de agentii a Garanti Bank este formata din 79 de agentii situate in toata tara. Pana la finalul anului banca isi va consolida prezenta nationala, iar numarul acestora va ajunge la 85.

Numarul de ATM-uri BancoSmart va creste, de asemenea, Garanti Bank avand deja in acest moment cea mai extinsa retea de bancomate inteligente (aproape 300), care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu sau fara .

Sursa: Comunicat de Presa
Garanti Bank