Conducerea Erste Asset Management GmbH l-a numit pe Horia Braun-Erdei in pozitia de presedinte executiv (CEO) al Erste Asset Management Romania.

Horia Braun (42 de ani) este un profesionist experimentat in managementul investitiilor, cu o cariera de 20 de ani in industria financiara, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupand de-a lungul timpului functii de conducere in Romania si in Europa Centrala si de Est.
In prezent economist-sef al Bancii Comerciale Romane, Horia Braun-Erdei este membru al Consiliului de Supraveghere al EAM Romania din 2018. Dragos Neacsu, pana de curand CEO al Erste Asset Management Romania, s-a dedicat unor planuri personale.

"Am dori sa ii multumim lui Dragos Neacsu pentru realizarile si daruirea aratate la Erste Asset Management Romania si ii uram tot ce este mai bun in cariera sa viitoare. Sunt convins ca venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal in Romania, ne-a adus in echipa o persoana cu capacitati puternice de management si o viziune strategica clara pentru managementul activelor din Romania. Horia se va asigura ca EAM Romania isi va pastra drumul sau de succes", a declarat Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea este preconizata pentru 1 noiembrie si este conditionata de autorizarea de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. Directoratul EAM Romania este asigurat de catre directorii executivi Alina Pica si A.J.A Janmaat.

Sursa: BCR