• Banca Comerciala Romana, prin programul Scoala de Bani, va organiza o serie de activitati pentru copii si parinti in sediile sale din Bucuresti si tara in cadrul Noptii Muzeelor;
  • 9 sedii ale BCR din 9 orase vor lua parte la acest proiect: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Constanta, Pitesti;
  • In toate cele 9 orase, activitatile de educatie financiara pentru copii si adulti se vor imbina cu activitati distractive si concursuri
Banca Comerciala Romana participa pentru al doilea an la evenimentul Noaptea Muzeelor. in 9 orase: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov, Constanta si Pitesti. Anul acesta, copiii vor afla lucruri inedite despre aparitia banilor, trocul, comertul sau economisirea, toate concepute in activitati captivante, special concepute pentru cei mici.

Actiunile din Bucuresti se vor desfasura in seara de 18 mai, la sediul central BCR de pe Calea Victoriei, nr. 15, in apropierea Muzeului National de Istorie.

Publicul larg va avea posibilitatea de a vedea o expozitie cu seifuri vechi amplasate in sediul BCR, precum si o expozitie numismatica organizata in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti. Cei care vor intra in universul BCR vor putea participa la quizz-uri pe teme financiare, adresate atat adultilor si copiilor, dar si la jocuri distractive cu Mascota BCR Economida.

Cei care vor dori sa-si provoace imaginatia vor avea ocazia, mai departe, sa-si creeze propria moneda in realitatea virtuala, cu ajutorul unei instalatii VR. Totodata, cei mici, dar si cei mari vor putea participa la scurte ateliere interactive de educatie financiara, in care vor avea sansa sa afle cum sa ia decizii financiare mai bune.

Dincolo de aceste activitati, BCR a pregatit si o serie de activitati si premii surpriza pentru participanti, in toate cele 9 orase. Astfel, BCR va invita sa participati la eveniment pentru a imbina arta si cultura cu educatia financiara, intr-o maniera unica.

Sursa: BCR