• 3 prezentari cheie despre robotic process automatization (RPA), securitate cibernetica si inovatie
  • 5 debaturi cu experti ING din diverse domenii in spatiul standului, cu participare libera, moderate de jurnalistul Vlad Andriescu
  • ING lanseaza canalul propriu de podcasturi cu 8 interviuri cu invitati internationali si experti ING din conferinta
In cadrul evenimentului GoTech World, ING Bank Romania, partener principal al acestei editii, va vorbi despre digitalizarea mediului de business, dar mai ales despre digitalizarea increderii, despre cum scapi de procese repetitive prin robotic process automatization (RPA), despre securitate cibernetica si procese de inovare implementate la nivel global.

Compania va fi prezenta la eveniment atat prin expertii invitati pe scenele tematice, dar si prin doua standuri, cel principal si cel de Inovation. Razvan Sighinas, CIO ING Romania, va deschide seria de conferinte vorbind despre cea mai valoroasa moneda a bancii, increderea, si ce inseamna procesul de digitalizare a increderii. In completarea lui, Bogdan Costea va povesti celor prezenti la scena de Security despre cea mai vulnerabila componenta atunci cand vine vorba de sisteme de securitate, iar Cristi Lia ii va imprieteni pe cei de la scena de Operations cu unele dintre cele mai repetitive sarcini, datorita RPA-ului.

ING ii va invita pe cei prezenti la standul principal la dialog printr-o serie de ING Talks cu specialistii ING, dar si printr-un podcast cu invitati internationali. Podcastul va putea fi ascultat printr-o reinterpretare a unui silent disco, prin intermediul castilor amplasate in stand. In timpul dintre discutii sau inregistrari, vizitatorii standului se pot delecta cu o serie de cocktail-uri facute dupa profilul lor tehnic si pe ritmurile groovy asigurate de nicecream.fm.

In Innovation Area empowered by ING vor fi expuse solutii inovatoare pentru companii, pentru eficientizarea activitatii lor, dar si pentru utilizatorii persoane fizice. ING a ales sa prezinte 3 solutii de realitate augmentata si realitate virtuala, dezvoltate de ING Group, care vor oferi o experienta imersiva. De asemenea, subiectul inovatiei va fi discutat si in sesiunile ING Talks din cadrul standului, impreuna cu colegii din departamentul care sustine cultura inovatiei ca mindset si ca mod de lucru.

GoTech World are loc saptamana viitoare, pe 2-3 octombrie, la Romexpo, si prezinta o zona expozitionala de peste 7.000 mp unde vor fi prezentate solutii digitale B2B si 7 scene dedicate pe care vor urca experti internationali si locali: Main Stage, IT Ops Stage, Digital & E-commerce Stage, cat si scenele PRO: MarTech Stage, Security Stage, Java Stage si .NET Stage. Accesul la eveniment se face prin inregistrarea online pe www.gotech.world, de unde profesionistii interesati isi pot achizitiona bilete de participare.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare:
  • www.gotech.world
  • Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld,
  • Facebook Event - GoTech World 2019,
  • Youtube - IMWorld is now go tech>world
Sursa: ING