Intesa Sanpaolo isi mareste prezenta pe piata strategica din Romania si le ureaza bun venit clientiilor si angajatiilor

In urma achizitionarii de catre Intesa Sanpaolo SpA a unor active si pasive ale Veneto Banca SpA, inclusiv a retelei de unitati a sucursalei Veneto Banca din Romania, Intesa Sanpaolo le ureaza bun venit in familia Intesa Sanpaolo clientilor si angajatilor fostei sucursale Veneto Banca.

Aceasta achizitie creste prezenta Intesa Sanpaolo pe piata strategica din Romania, iar clientii din Romania beneficiaza imediat de siguranta si acces la .

Astfel, toti clientii Intesa Sanpaolo se bucura de forta, soliditatea si serviciile oferite de unul dintre cele mai mari si mai puternice grupuri bancare din Europa, cu 19 milioane de clienti si 5.000 de sucursale in 40 de tari din intreaga lume.

In prezent, Intesa Sanpaolo opereaza in Romania cu doua entitati:
  • Intesa Sanpaolo Bank Romania SA, o autorizata in Romania cu sediul central in Bucuresti si peste 30 de unitati in intreaga tara;
  • Reteaua de unitati a sucursalei din Romania a Intesa Sanpaolo SpA Italia (reteaua de unitati a fostei sucursale Veneto Banca din Romania), cu peste 20 de unitati.
"In calitate de Sef al Diviziei Banci Subsidiare Internationale a Intesa Sanpaolo, este o mare placere pentru mine sa le urez bun venit in grupul nostru clientilor si angajatilor fostei sucursale Veneto Banca din Romania", a declarat Ignacio Jaquotot.

"Lucrez si traiesc in Romania de multi ani si sunt sigur ca aceasta achizitie va contribui la dezvoltarea in continuare a bunelor relatii de afaceri dintre Italia si Romania", a declarat Marco Capellini, CEO al Intesa Sanpaolo Bank Romania SA.

Sursa: Intesa Sanpaolo Bank