Crédit Agricole Bank Romania, subsidiara a grupului international Crédit Agricole S.A., anunta numirea domnului Jean-Paul Pinchon in functia de Director General Adjunct, responsabil cu zona de Business.

In varsta de 53 de ani, dl. Jean-Paul Pinchon este un bancher cu o indelungata experienta internationala, el consolidandu-si cariera atat pe piete mature, Franta, cat si in zone economice emergente precum Serbia, Ungaria sau Polonia.

Inainte de a se alatura echipei din Romania, dl. Pinchon a fost Vicepresedinte al Consi-liului de Administratie al Crédit Agricole Polonia, pozitie pe care a ocupat-o din 2010. Intre 2007-2010, Jean Paul Pinchon a fost director general adjunct in Crédit Agricole Serbia, fiind respon-sabil de zona de retail, marketing, dezvoltare de produse si risk collection.

"Sunt nerabdator sa explorez mandatul meu in Romania prin definirea noii strategii comerciale si sa ma implic activ in transformarea si modernizarea proceselor de afaceri, in scopul imbunatatirii experientei si cresterii loialitatii clientilor si, implicit, a Crédit Agricole in Romania", a declarat dl. Pinchon.

Dl. Pinchon detine un masterat in Drept si Fiscalitate la Univeriste Paris II Pantheon- As-sas, Institut de droit des affaires.

Sursa: Crédit Agricole Bank Romania