Raiffeisen Leasing in parteneriat cu EVW Holding, lanseaza un produs de finantare pentru achizitionarea de camioane
campania de finantare se desfasoara in perioada 25.09.2018 – 31.12.2018

Raiffeisen Leasing si EVW Holding lanseaza in parteneriat un produs inovator de finantare, pentru achizitionarea de camioane, noi si rulate.

Produsul este conceput pentru a raspunde nevoilor de acces cat mai facil la servicii de finantare, pentru cei ce doresc sa-si completeze ori sa-si reinnoiasca flota de transport. In perioada 25.09.2018 – 31.12.2018, cei interesati de capete-tractor marca DAF, beneficiaza de facilitati speciale fata de alte produse similare.

Noul produs presupune 0% avans la finantare prin leasing financiar, atat pentru achizitia de camioane noi cat si rulate, fiind unic in acest moment pe piata romaneasca.

"Rolul si importanta domeniului transporturilor sunt evidentiate prin relatiile cu diversele ramuri economice, avand un impact strans corelat si cu activitatea de leasing. Ne dorim ca prin noul produs sa sustinem acest rol, printr-o oferta de leasing asa cum trebuie, corecta si responsabila.
Sunt bucuros ca am gasit la partenerii nostri de la EVW Holding aceeasi dorinta si speram ca initiativa noastra sa aduca o contributie pozitiva in dezvoltarea afacerilor clientilor.
" A declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Pe langa acest avantaj semnificativ, se ofera fixa sau variabila, si posibilitatea facturarii ratelor in Euro. De asemenea, perioadele de finantare pot ajunge pana la 6 ani, cu o valoare reziduala la finalul contractului de pana la 20%. In plus, se pot include si pachete de asigurare avantajoase - CASCO si RCA - cu plata lunara a ratelor, precum si posibilitatea includerii serviciilor de asistenta rutiera.

Acest produs adresat persoanelor juridice este disponibil incepand cu data de 25 septembrie in toate reprezentantele Raiffeisen Leasing, in agentiile Raiffeisen Bank din tara, precum si in filialele EVW Holding.

Sursa: Raiffeisen Leasing