Mastercard, companie de tehnologie in industria globala de plati, si Dedeman, lantul de retail cu materiale de constructii si pentru amenajari interioare din Romania, demareaza o noua campanie prin care incurajeaza platile electronice in randul consumatorilor din Romania. Campania face parte din platforma "Construieste un viitor mai bun cu Mastercard" care, pe langa experiente si momente de nepretuit oferite consumatorilor in cadrul parteneriatelor comerciale, sustine initiativa #NoiFacemUnSpital.

Clientii Dedeman care fac utilizand lor Mastercard, in orice magazin Dedeman din tara, in perioada 26 august – 25 octombrie 2019, pot castiga o experienta de nepretuit pentru 2 persoane alaturi de artista Feli, intr-un concert acustic privat, ce va avea loc in Bucuresti.

Prin parteneriatul cu Dedeman, Mastercard continua campaniile incepute prin platforma de inregistrare activa www.participare.mastercard.ro, cu care au interactionat aproape un milion de posesori de Mastercard din Romania in 2017 si 2018.

Consumatorii care doresc sa se inscrie in campanie trebuie sa plateasca pentru cumparaturile efectuate in magazinele Dedeman cu un Mastercard sau Maestro, sa trimita un SMS cu valoarea tranzactiei la numarul 3718 (numar cu tarif gratuit in retelele Telekom, Orange, Vodafone, Digi) sau sa inscrie datele pe site-ul www.mastercard.ro/dedeman. Un participant poate efectua un numar nelimitat de tranzactii Mastercard si Maestro in locatiile partenere si poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de inscriere aleasa (SMS sau online). Numele castigatorilor si premiile castigatoare vor fi afisate pe site-ul www.mastercard.ro/promotii in termen de 20 de zile calendaristice de la validarea acestora.

Sursa: Mastercard