• Campania de promovare a platilor online "Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte", lansata de Mastercard si eMAG, se desfasoara in perioada 5 aprilie – 5 iunie 2018
  • In cadrul campaniei, consumatorii sunt rasplatiti cu un Card cadou de 30 lei pentru prima comanda realizata pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicatia eMAG si platita online prin intermediul unui Mastercard sau Maestro
Mastercard, operatorul celei mai rapide retele de procesare a platilor din lume si eMAG demareaza in aceasta primavara campania "Cumparaturile destepte iti dau cadouri perfecte". Campania continua eforturile din anii precedenti de promovare a platilor electronice in randul consumatorilor din Romania.

Astfel, pentru orice comanda in valoare de minimum 300 de lei platita cu un Mastercard sau Maestro realizata pe site-ul emag.ro, m.emag.ro sau din aplicatia eMAG, clientii sunt recompensati cu un cadou in valoare de 30 lei, daca nu au efectuat alte plati cu acest pe aceste platforme in ultimul an. Campania se desfasoara in perioada 5 aprilie – 5 iunie 2018, iar cardurile cadou nominale sunt valabile in perioada 17 aprilie – 29 iulie 2018 si pot fi utilizate pentru achizitionarea oricarui produs vandut de eMAG, cu exceptia produselor din categoriile "Asigurari RCA", "Asigurari de calatorie" si "Supermarket".

"Ne face placere sa demaram o noua campanie in cadrul parteneriatului pe termen lung incheiat cu eMAG, cristalizat in jurul obiectivului strategic de extindere si promovare a platilor online. Cresterea constanta a pietei cardurior demonstreaza ca astfel de parteneriate se bucura, pe langa entuziasmul nostru, si de satisfactia clientilor carora le sunt dedicate. Ne mandrim ca am contribuit, inca de la inceput, la evolutia acestui sector. Deschiderea tot mai mare a romanilor fata de modalitatile de plata electronica ne determina sa ne dezvoltam strategia de promovare a celor mai inovatoare tehnologii si servicii pentru a le oferi in continuare cele mai bune experiente de plata online, in cele mai sigure conditii. Siguranta pe care le-o oferim consumatorilor prin solutiile pe care le furnizam este esentiala si ramane o preocupare constanta pentru noi.", a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager Mastercard Romania.

"Tot mai multi clienti descopera beneficiile shoppingului online, iar unul dintre principalele lui avantaje este usurinta cu care iti poti cumpara produsul pe care ti-l doresti, de oriunde te-ai afla. Prin aceasta campanie vrem sa incurajam clientii sa foloseasca online cardurile Mastercard sau Maestro si sa descopere cat de simplu si sigur este sa platesti astfel. Pe langa faptul ca economisesc timp, clientii vor primi si un cadou, in valoare de 30 de lei, pe care il vor putea folosi ulterior pentru facute pe eMAG", a declarat Eugen Popescu, Director de Marketing eMAG.

Sursa: Mastercard