Dupa un mandat de 7 ani ca CEO al ING Bank Romania, Michal Szczurek a fost numit Director de Retail in ING Asia, mandatul sau incepand cu data de 1 iulie 2019.

"In acest an, ING Bank Romania sarbatoreste 25 de ani si asta mi-a permis sa ma uit in urma nu doar la cei 7 ani petrecuti aici, ci la tot ce au creat oamenii din ING. Si spun creat pentru ca doar prin efortul si dedicarea lor am ajuns a sasea banca din Romania, fara achizitii externe. ING Romania e mai mult decat un start-up de succes, care a crescut intr-o banca serioasa si relevanta. Am schimbat viata romanilor facand bankingul mai accesibil, eficient si prietenos, am economist timpul clientilor si simplificat efortul lor, reusind intr-adevar sa ii sustinem sa fie cu un pas inainte atat in viata profesionala, cat si in cea personala" – Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania.

Szczurek are o cariera de peste 20 de ani in industria bancara, avand un rol semnificativ in formarea celui mai mare fond de pensii din Polonia. Atunci cand s-a alaturat grupului ING, a fost numit Director de Retail al ING Bank Polonia, si, inainte de a fi numit la conducerea bancii din Romania, a fost Director de Retail al TMB Thailanda pentru trei ani, timp in care a transformat o banca detinuta anterior de stat intr-un business retail de succes.

Sursa: ING Bank