Banca Comerciala Feroviara anunta incheierea procesului de restructurare si reimprospatare a echipei, fapt ce a condus la introducerea de noi garantii de calitate a serviciilor bancare, unice pe piata din Romania.

Incepand de luni, 7 septembrie 2015, clientii persoane juridice care isi deschid conturi Primus IMM si Primus Antreprenor primesc numerele de telefon mobil al Presedintelui Consiliului de Supraveghere, Lucian Isar, si al Directorului General, Ioan Mihail Anca, disponibile si pe WhatsApp. Astfel, feedback-ul legat de calitatea serviciilor bancii va fi primit direct de catre conducere, iar sugestiile si observatiile clientilor isi vor gasi rapid raspunsul.

In acest mod, Lucian Isar si Ioan Mihail Anca spera la consolidarea relatiilor cu IMM-urile si cu antreprenorii romani, punand la dispozitie atat un canal de comunicare in timp real, cat si expertiza proprie in domeniu.

Produsul PRIMUS by BCF este un pachet bancar lansat in anul 2014, transparent si cuprinzator, la cele mai mici costuri de pe piata, adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Banca Comerciala Feroviara S.A. s-a lansat in anul 2009 cu un privat, integral romanesc si are in prezent 15 unitati, in 11 orase importante ale tarii, oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta.

Sursa: Comunicat de Presa Banca Comerciala Feroviara