OTP Bank Romania a fost desemnata "Banca Anului" si a obtinut premiul pentru "Cel mai bun ipotecar" in cadrul Galei Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC), editia a IV-a, 2019.

Colaborarea indelungata cu firmele de brokeraj de , strategia pe termen lung implementata precum si volumul vanzarilor de produse si servicii adresate clientilor din segmentul persoane fizice au creat premisele pentru accesarea acestor premii. Anul trecut, vanzarile de ipotecare prin intermediul brokerilor de , pentru clientii persoane fizice au crescut cu peste 200%.

"Suntem incantati sa vedem ca eforturile noastre sustinute dau roade si sunt apreciate de partenerii nostri, brokerii de din Romania. In ultimii ani ne-am concentrat pe construirea unor relatii de afaceri stabile pe termen lung atat cu clientii, cat si cu partenerii nostri. Multumim, ARBC, pentru premiile acordate si buna colaborare pe care o avem cu membrii Asociatiei", a declarat Oana Lucia Ilie, Distribution Sales Channels & Branch Network Director, OTP Bank Romania.

"Relatia banci-brokeri inseamna, in primul rand, incredere si suntem incantati sa marcam in fiecare an momentul in care brokerii premiaza partenerii bancari cu cele mai remarcabile rezultate si eforturi. OTP Bank Romania are o strategie articulata in construirea si maturizarea parteneriatelor cu brokerii de , iar acest lucru a fost apreciat si votat majoritar de membrii nostri atat la "Cel mai bun produs ipotecar", cat si la marele premiu pentru "Banca Anului". Multumim si felicitari echipei OTP Bank Romania care ne este alaturi zi de zi in eforturile noastre de a asigura calitate, promptitudine si predictibilitate clientilor nostri", a declarat Anca Bidian- Presedinte ARBC.

Gala ARBC este un eveniment ce recunoaste eforturile si realizarile industriei bancare in parteneriat cu industria de brokeraj pentru cresterea intermedierii si a incluziunii financiare. La editia a IV-a, care a avut loc pe 20 martie, cei 400 de membri specialisti ARBC au votat pentru cele 7 categorii premiate pentru inovatiile, produsele si strategiile care au contribuit la evolutia pietei din Romania.

OTP Bank a participat pentru a doua oara la Gala ARBC, anul trecut find nominalizata la 2 categorii, "Cea mai buna retea", respectiv "Cea mai spectaculoasa revenire", castigand premiul pentru cea din urma.

Sursa: OTP Bank