• Bonusuri de pana la 1000 de lei la deschiderea pachetului OTP Salariat si utilizarea serviciului OTPdirekt – internet banking si mobile banking

OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte promotionale la achizitionarea pachetului OTP Salariat, valabila pana la 31 mai 2016.

In functie de valoarea venitului lunar incasat in conturile curente deschise la OTP Bank Romania, clientii pot primi atat un bonus de bun venit de pana la 500 de lei la achizitionarea unui pachet de salariat, cat si un bonus suplimentar de pana la 500 de lei pentru tranzactiile efectuate prin serviciul OTPdirekt – internet banking si mobile banking, inclus in pachet.

In plus, clientii primesc 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumparaturi de cel putin 200 de lei pe luna cu cardul. Acestia beneficiaza si de 10% reducere la plata cu cardul a facturilor de utilitati, in primele sase luni de la achizitia pachetului.

Clientii care achizitioneaza pachetul OTP Salariat beneficiaza de multiple avantaje, precum:
  • administrare gratuita a contului curent;
  • ZERO taxa de emitere si administrare pentru cardul de debit inclus in pachet;
  • dobanzi promotionale si comision de analiza ZERO la creditul de nevoi personale si creditul ipotecar;
  • descoperit de cont cu speciala;
  • bonus de atractiv pentru depozitele la termen;
  • serviciul de economisire automata, instrument special creat pentru a incuraja economisirea si administrarea cat mai eficienta a banilor;
  • OTPdirekt – internet banking si mobile banking fara niciun cost de activare si mentinere a serviciului. In plus, prima tranzactie pe luna este gratuita;
  • Alerte SMS gratuite, pentru un control permanent asupra conturilor si a cardurilor, direct pe telefonul mobil.

Pentru a putea intra in posesia bonusului suplimentar pentru utilizarea serviciului OTPdirekt, conditia minima pentru utilizatori este sa acceseze serviciul de internet banking sau mobile banking cel putin o data pe luna, pe parcursul a sase luni diferite, si sa efectueze cel putin trei tranzactii pe o perioada de zece luni calendaristice de la data contractarii serviciului.

"Lansarea acestei campanii promotionale este in linie cu politica bancii noastre de a oferi solutii care sa raspunda nevoilor reale ale clientilor si atentia pe care o acordam calitatii produselor si serviciilor oferite. Clientii care isi transfera salariul la OTP Bank isi pot administra mai bine si mai ieftin banii, iar fidelitatea si consecventa acestora este rasplatita cu bonusuri de pana la 1000 de lei.", a declarat Adrian Chichita, Director Carduri OTP Bank Romania.

Sursa: Comunicat de presa OTP Bank