In perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018, OTP Bank Romania intampina agricultorii la cel mai asteptat eveniment cu profil agricol organizat anual in Romania, targul INDAGRA.

Specialistii bancari ai OTP Bank Romania vor oferi clientilor din domeniul agricol informatii relevante si consultanta despre cum pot accesa mai usor finantare pentru activitatea lor. Banca pune la dispozitia acestora doua produse de finantare avantajoase, prin care sa isi fluidizeze activitatea operationala, prin acoperirea cheltuielilor curente: creditul pentru dubla prefinantare a subventiilor APIA SAPS si creditul Anotimpul tau – fara garantii imobiliare sau partial garantat.

Creditul pentru dubla prefinantare a subventiilor APIA SAPS este o facilitate unica in Romania, ce permite finantare in avans de pana la 160%, reprezentand dublul subventiei APIA SAPS, cu posibilitate de majorare a sumei in cel de-al doilea an.

Prin acest produs, venim in sprijinul clientilor care solicita plata in cadrul SAPS (schema de plata unica pe suprafata), incluzand plata redistributiva, plata pentru inverzire si masurile compensatorii de dezvoltare rurala, prin prefinantarea pentru doi ani, in baza aceleiasi adeverinte emise de APIA, cu o documentatie simplificata.

De asemenea, participantii la targ pot afla detalii si despre alte posibilitati flexibile de creditare, precum creditele Anotimpul Tau, cu sau fara garantii imobiliare, produse realizate in parteneriat cu Groupama Asigurari. Astfel, clientii pot accesa fie Creditul Anotimpul tau – fara garantii imobiliare, produsul fiind garantat exclusiv cu polita emisa de Groupama Asigurari S.A. in cazul in care suma solicitata este de maximum 200.000 LEI sau Creditul Anotimpul tau – partial garantat pentru care se solicita garantii suplimentare de doar 50%, fiind partial garantat in baza unei polite emise de Groupama Asigurari S.A., in cazul in care suma solicitata nu depaseste 200.000 EUR.

"Targul INDAGRA este o traditie pentru noi, fiind deja al VI-lea an in care participam ca sustinator al clientilor care activeaza in agricultura. Ca de fiecare data, suntem prezenti la eveniment cu servicii si produse de calitate, care sa confirme angajamentul nostru de a asigura continuitate in desfasurarea activitatii clientilor nostri, iar produsele specifice pe care le lansam sunt dovada parteneriatelor solide pe care dorim sa le avem cu fiecare client," declara Roxana Maria Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romania.

Sursa: OTP Bank