Roxana Maria Hidan, un executiv talentat cu 17 ani experienta in banking si peste 14 ani de activitate in cadrul OTP Bank Romania, a fost numita Director General Adjunct al Diviziei Retail a bancii. Din noua pozitie, Roxana Hidan va coordona intreaga activitate de retail a OTP Bank Romania, asigurand atingerea tuturor obiectivelor de business ale bancii pe acest segment.

Totodata, Roxana Hidan s-a alaturat Directoratului bancii incepand cu data de 8 iulie 2019, misiunea ei principala ca sef al diviziei Retail va fi de a dezvolta in continuare acest business si de a contribui la imbunatatirea unei culturi orientate preponderent catre client.

"Prioritatile mele in cadrul OTP Bank Romania se construiesc in jurul noii viziuni de business a companiei, aceea de a ne concentra pe experienta directa cu clientul si a genera valoare pentru acestia. Investim in aceasta directie prin dezvoltarea de noi proiecte competitive si prin digitalizarea accelerata a proceselor pentru a tine pasul cu tendintele pietei. Dorim sa oferim clientilor nostri nu numai produse financiare viabile care sa asigure un acces imediat si simplificat la resurse financiare, dar si accesul la un knowledge specific tinand cont de contextul si nevoile fiecarui consumator in parte. Pentru a reusi sa facem asta, trebuie sa ne intelegem cat mai bine consumatorul, dar si sa ne adaptam constant tendintelor din piata bancara, in permanenta schimbare", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct al Diviziei Retail OTP Bank Romania.

Roxana Hidan are o experienta de peste 14 ani in cadrul OTP Bank Romania, dintre care ultimii 3 au fost dedicati coordonarii liniei de business IMM, in calitate de Director. Intre 2012 si 2015, ea a fost Director al directiei IMM, fiind responsabila de elaborarea si implementarea strategiei bancii pentru acest segment. In 2015, Roxana Hidan a avut o implicare majora in procesul de integrare a OTP Bank cu Millennium Bank, mai intai ca Director Executiv Retail si Membru al Consiliului de Administratie, apoi ca Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie.

Detinatoare a unui Executive MBA (2012-2014) in Advanced Global Management la IE Business School din Madrid, Roxana este in prezent alumna si Membru al Global Alumni Advisory Board. In plus, si-a adaugat recent in portofoliul educational Programul de Management Global (GMP24) de la Harvard Business School, fiind de asemenea alumna al acestei prestigioase institutii de invatamant.

Sursa: OTP Bank