Patria Blog este noul proiect editorial lansat de Patria Bank, ce este gandit drept o platforma deschisa ideilor si continutului relevant pentru antreprenori si persoanelor interesate de domeniul financiar-bancar. Blogul ofera o serie de articole menite sa ofere atat inspiratie, cat si informatii utile micilor si marilor antreprenori din Romania, din domenii cum sunt educatia antreprenoriala, europene, studii si resurse pentru antreprenoriat si nu numai. Accesul la blog este gratuit, iar informatiile sunt puse la dispozitie de contributori, specialisti in domeniile lor, de la antreprenori pentru antreprenori, in cea mai mare parte.

"Ideea blogului a venit in urma convesatiilor pe care le-am avut cu antreprenori finantati de Patria Bank, din experienta noastra de lucru cu si pentru antreprenori. Odata conturat Blogul Patria s-a pliat perfect pe strategia noastra de sustinere a dezvoltarii si cresterii antreprenoriatului local. Au fost deschise o serie de parteneriate, colaboram cu multi antreprenori, avem colegi specialisti, ceea ce ne-a permis sa punem laolalta resurse valoroase din arii de interes pentru antreprenori, cum ar fi resursele umane, consultanta in finantarea unei afaceri, consultanta pentru europene, experiente si sfaturi pentru dezvoltarea afacerii sau implicarea in comunitate. Blogul aduce un plus de informare pentru clientii nostri si este modalitatea prin care ne dorim sa fim alaturi de cei dornici sa fie in pas cu ultimele tendinte in management, care isi doresc sa se dezvolte permanent", spune Vera Ularu, specialist Comunicare Patria Bank, coordonatorul proiectului.

Ce se poate citi pe Patria Blog:
  • O serie de articole scrise de Adi Ploscaru, trainer, consultant in finantarea afacerii si business coach, ce ofera o incursiune utila pentru cei care dezvolta afaceri in Romania.
  • Specialistii in resurse umane de la we do HR vorbesc despre provocarile in procesul de recrutare sau al managementului de resurse umane, dar si cum putem fi mai productivi la locul de munca.
  • MKOR Consulting arata care este utilitatea studiilor in dezvoltarea si planificarea unei afaceri si pune la dispozitie diverse studii utile antreprenorilor
  • Sfaturi si informatii noi legate de fondurile europene dedicate dezvoltarii mediului antreprenorial din Romania
  • Povesti inspirationale cu antreprenori care si-au dezvoltat afacerea si prin intermediul finantarii bancare
  • Recenzii de carti, realizate de Codrut Nicolau, Director General Adjunct, Patria Bank, care aduc idei pentru antreprenoriat sau dezvoltare personala si profesionala, puse la dispozitie de Editura Publica.
  • Cauze sociale in care fiecare antreprenor isi poate implica afacerea sau colegii
Cei interesati de aceste domenii si care vor sa primeasca noutati de pe Blogul Patria se pot abona prin modulul de newsletter disponibil pe blog. De asemenea, platforma este deschisa contributorilor care se pot adresa bancii in vederea dezvoltarii unei colaborari editoriale.

Sursa: Patria Bank