Procesul de rebranding va incepe la sfarsitul anului 2018 si va continua in lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibila gradual pe parcursul intregului proces. Activitatea bancii se va desfasura normal. Toate angajamentele contractuale incheiate intre si clientii sai raman active si nu vor fi afectate de adoptarea noii identitati de brand.

Finalizarea procesului de tranzitie catre noul brand va fi anuntat de , tuturor clientilor sai.

Dominic Bruynseels, Presedinte Executiv Piraeus Bank Romania declara:

"Este un nou inceput, o calatorie in care inovatia, dinamismul si munca de echipa ne vor duce catre un banking mai bun in beneficiul clientului. Avem sustinerea unui investitor international de anvergura, a carui forta financiara, dar si expertiza ne permit sa imbratisam standardele unui banking modern. Vom continua sa ne imbunatatim oferta actuala de servicii si produse, astfel incat acestea sa se alinieze cerintelor clientilor locali. In acelasi timp, vom fi foarte atenti la semnalele lor pentru a propune acele noi servicii si produse care sa le fie de folos. Brandul "First Bank" vorbeste despre client ca centru al interesului nostru, despre dorinta de performanta, cladita cu pasiune, profesionalism si integritate."

Pe 28 Iunie 2018, Piraeus Bank Romania a fost achizitionata de catre JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., entitate apartinand grupului JC Flowers & Co.

Este prima investitie pe care fondul o face pe piata din Romania si in Europa Centrala si de Est.

Sursa: Piraeus Bank