Fondul European de Investitii (FEI) si LIBRA INTERNET BANK isi extind parteneriatul, in cadrul Programului Initiativa pentru IMM-uri. Prin suplimentarea fondurilor, IMM-urile pot obtine in continuare, de la LIBRA INTERNET BANK, in lei la costuri avantajoase pentru finantarea activitatii curente si a investitiilor, garantate 60% de catre FEI, pana la un plafon maxim de 402 milioane de lei, fata de plafonul anterior de 202 milioane de lei, stabilit prin conventia incheiata in anul 2017.

Programul Initiativa pentru IMM-uri sustine cresterea accesului la finantare al companiilor, care beneficiaza astfel de garantii de la Fondul European de Investitii, dar si de o redusa.

"Programele de garantare FEI reprezinta un instrument foarte bun prin care ne putem sprijini clientii existenti si, in acelasi timp, atrage clienti noi, care doresc sa se dezvolte si nu o pot face din cauza costurilor de creditare sau a lipsei garantiilor. In acest fel, putem realiza un parteneriat sustenabil intre banca si clienti", a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

Inceput in anul 2014, parteneriatul dintre Fondul European de Investitii si LIBRA INTERNET BANK continua sa se dezvolte. In acest moment, intre cele doua institutii sunt in vigoare 8 conventii de finantare si garantare pentru mai multe categorii de beneficiari din toate industriile.

Sursa: Libra Internet Bank