Platforma Intreb BT a avut in 2018 peste 1,26 milioane de vizitatori, care au facut peste 1,7 milioane de vizite. Cel mai mare program BT de educatie financiara online inseamna o sursa online de informare, cu raspunsuri la peste 1.000 de intrebari despre banking, servicii si produse.

Detalii:
  • Siteul Intreb BT a fost accesat in fiecare zi, in 2018, de aproape 3.500 de vizitatori.
  • Cele mai cautate 5 subiecte au fost: diferenta de debit/card de credit; codul SWIFT; modalitati de aflare a codului IBAN; Biroul de , respectiv programul BT.
  • Au fost adaugate 11 categorii de subiecte, ceea ce inseamna peste 400 de intrebari noi, +60% fata de 2017. In total, plaforma cuprinde aproape 30 de categorii de informatii;
  • Cele mai multe vizite pe Intreb BT au fost facute de persoane din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Brasov. Primele patru pozitii sunt similare clasamentului din 2017, iar Brasovul este nou intrat in top.
  • Vizitele pe site sunt facute, in cea mai mare parte, de pe telefonul mobil (peste 60%), urmate de cele de pe calculator sau laptop (peste 30%), respectiv de pe tableta (2,5%).
  • In premiera, plaforma Intreb BT a fost folosita anul trecut pentru lansarea unui joc educativ cu premii, precum si pentru informatii mai putin conventionale, cum sunt categoriile Ocazii cu ZamBT sau Raspunsurile Mosului.
Platforma Intreb BT a fost lansata in anul 2014, este un proiect unic in comunicarea bancilor din Rominia, iar de dezvoltarea sa se ocupa echipa Grupului Financiar Banca Transilvania.

Sursa: Comunicat Banca Transilvania