Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar online, Bank to school. Timp de cinci zile, in perioada 26 – 30 august a.c., BT ofera discount la Creditul de si de puncte STAR pe de STAR Forte celor care aplica pentru aceste produse pe siteul bancii.

"Inceperea anului scolar este un moment plin de emotie si chiar stresant pentru toata lumea, de la copii, pana la parinti si profesori – stim asta chiar pe pielea noastra. Suntem alaturi de clienti prin faptul ca optimizam latura administrativa si financiara a inceperii scolii si le punem la dispozitie cele mai bune produse cu dobanzi la reducere" - afirma Sergiu Mircea, Director Coordonator Marketing & Comunicare, Banca Transilvania.

Beneficii pentru clienti prin campania Bank to school:
  • Pachetul Bank to school: Credit de , cu de 7,49% + STAR Forte, cu emitere gratuita si 150 puncte STAR pe acesta (echivalentul a 150 de lei), care pot fi folosite la alte cumparaturi;
  • Discount la Creditul de , valabil inclusiv pentru clientii BT Italia: fixa de 8%;
  • 100 de lei in puncte STAR (echivalentul a 100 de lei) pe de STAR Forte achizitionat de la banca in cadrul acestei campanii. Comisionul de emitere este zero;
Punctele STAR pot fi folosite ulterior pentru de la peste 12.000 de parteneri ai programului STAR al Bancii Transilvania. Prin acest program, clientii beneficiaza de in pana la 18 fara sau de puncte de loialitate STAR pentru pana la 15% din valoarea cumparaturilor, in functie de comerciant.

Bank to school este realizata in-house de echipele Marketing & comunicare si Produse retail banking BT. Campaniile de shopping bancar online sunt un concept lansat pe piata de Banca Transilvania si inseamna discounturi si beneficii la produse si servicii pentru actualii si viitorii clienti ai bancii. Pana acum au fost lansate 10 astfel de campanii, inspirate din trenduri, evenimente sau sarbatori: Bank to School, Bank Friday, DragoBT, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Banksylvania, BANKschet, Ziua Barbosilor, Ziua iubitorilor de cafea si Cea mai lunga zi.

Sursa: Banca Transilvania