Marmura Residence ofera apartamente de calitate in zona Bucurestii Noi

Investitorul si dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital anunta al doilea proiect rezidential, Marmura Residence, compus din cinci cladiri ce vor gazdui in total 458 de apartamente, proiectate si construite la cele mai inalte standarde, grupate in 4 categorii: studio-uri duble, 2, 3 si 4 camere.

Situat in Bucurestii Noi, in apropierea statiei de metrou Jiului, proiectul asigura un acces facil spre centrul orasului si spre zona de birouri din nordul capitalei. Marmura Residence este dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare si include 5.700 m.p. spatii verzi, 1.700 m.p. zona de retail si servicii si 1.000 de m.p. ce vor fi destinati spatiilor de coworking.

Proiectul este ideal pentru cei care cauta un apartament modern, bine construit, dar in acelasi timp la un pret accesibil, prezentand avantajul apartenentei la o comunitate activa. Constructia va incepe in primavara anului 2019, iar primele unitati vor fi predate in 2020. In linie cu angajamentul Prime Kapital de a imbunatati standardele din piata, Marmura Residence este dezvoltat in jurul conceptului de comunitate si dispune de spatii si terase verzi generoase, paza in sistem 24/7 si zone cu acces restrictionat al masinilor pentru a garanta siguranta locatarilor intr-un spatiu urban, atent proiectat. Proiectul va pune la dispozitia viitorilor proprietari zone comerciale ce vor asigura servicii adaptate nevoilor de zi cu zi.

Costul apartamentelor va porni de la 58.000 de euro, acestea putand fi achizitionate si prin intermediul solutiei FlexAssist, disponibila in oferta Prime Kapital.

"Zona Bucurestii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructura solida, la a carei dezvoltare au contribuit proiectele rezidentiale si de birouri aparute in ultimii ani. Marmura Residence raspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari: divertisment, spatii comerciale, spatii de coworking, terase si zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul sa devina un hub important in zona, atat datorita locuintelor de calitate, cat si spatiilor comunitare care vor putea gazdui intalniri, evenimente si expozitii. Avem convingerea ca Marmura Residence va atrage un mix foarte variat de locuitori cu stiluri de viata unice", a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Prime Kapital a lucrat cu unii dintre cei mai apreciati designeri din piata rezidentiala, realizand un proiect cu o estetica minimalista, cu o abordare moderna, punand accentul pe calitate. Suprafetele generoase, terasele si spatiile verzi bogate, ofera un refugiu de la agitatia orasului. Designul modern si functional asigura un standard de viata inalt, oferind toate premisele unui camin primitor.
Anul acesta, Prime Kapital a anuntat o alta premiera – dezvoltarea proiectului Avalon Estate, cel mai mare ansamblu rezidential integrat din Bucuresti, care va cuprinde 733 de unitati personalizate (vile, townhouse-uri si apartamente), la cele mai inalte standarde. Primele 39 de unitati cuprinse in proiect au fost deja puse in vanzare in sistem early-bird la inceputul lunii noiembrie, peste 60% dintre ele fiind deja rezervate.

Sursa: Prime Kapital