• Retragerile de numerar se pot face cu telefonul, accesoriile BT Pay, cu cardurile contactless si cu NEO private beta
  • In decurs de trei luni, clientii BT au facut peste 600.000 de retrageri contactless de numerar de la bancomate
Clientii Bancii Transilvania au ocazia sa isi gestioneze banii inclusiv printr-un ATM de ultima generatie, 100% contactless, fara fanta pentru . Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall. Banii se pot retrage cu telefonul, prin aplicatia BT Pay si Apple Pay, cu oricare dintre accesoriile colectiei BT Pay si cu cardurile BT contactles. Noutatea este valabila, de asemenea, pentru clientii BT care folosesc aplicatia NEO private beta.

La finalul lunii iulie a.c., BT a devenit prima banca din Romania de la care clientii pot retrage contactless bani de la bancomat cu telefonul sau cu fara a fi introdus in fanta. In decurs de trei luni, clientii Bancii Transilvania au facut peste 600.000 de retrageri contactless de la ATM.

Prin accesul contactless la bancomate, clientii BT au la dispozitie toate functionalitatile de pana acum ale ATM-urilor, cu exceptia celor de activare a cardului si de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranta.
Banca Transilvania este singura banca din Romania care ofera, prin colectia BT Pay, o serie de alternative de plata contactless, de tip wearables: ceas, bratara, sticker, aplicatia BT Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay si tastatura/extensia BT Pay.

Sursa: Banca Transilvania