Provident Financial Romania – 13 ani de activitate

Provident Financial Romania sarbatoreste 13 ani de prezenta pe piata din Romania. Povestea Provident Romania a inceput in aprilie 2006, luna in care am semnat primul contract de creditare, cu primul client roman, doamna Elena. De atunci si pana acum, am ajutat alti peste un milion de romani, mai exact 1.111.975, sa-si duca la bun-sfarsit planurile.

Pana la 31 mai, poti lua un Credit cu costuri la jumatate. Aplica gratuit, aici

Sarbatorim 13 ani pentru ca noi nu credem in ghinion, ci doar in cum stie o companie sa-si respecte clientii, cum se adapteaza la piata si la schimbarile din cadrul de reglementare dar si cum reuseste sa vina intotdeauna in intampinarea dorintelor si asteptarilor clientilor. Astfel, pe parcusul celor 13 ani, am interactionat cu clientii de peste 174 de milioane de ori. In acelasi timp, am parcurs milioane de kilometri pentru a ajunge la toti clientii nostri, indiferent de cat de departe au fost.

Ca sa putem fi intotdeauna la inaltimea asteptarilor clientilor nostri, am trecut prin aproape 60.000 de ore de training pe parcursul celor 13 ani. Si tot in cei 13 ani, peste 1.000 de oameni din cadrul companiei au fost promovati. In aceeasi perioada, ne-am dezvoltat constant portofoliul si am ajuns de la o valoare maxima de de 600 de lei in 2006, la 15.000 de lei in 2019. Astfel, si valoarea medie a imprumutului a evoluat in aceeasi linie: de la 867 de lei in 2006, la 3.782 de lei in 2019. La cu valoare mai mare, si ratele au crescut un pic: de la 40 de lei in 2006, la 102 lei in 2019.

Suntem aproape 2.300 de angajati in toata tara iar trei sferturi sunt femei. Ne mandrim cu asta dar si cu faptul ca din toate functiile de conducere, 58% sunt ocupate de femei. Si ne mandrim si cu faptul ca 18 dintre angajatii care au pus bazele acestei companii sunt inca alaturi de noi.

Poate altii nu-ti vor spune cand si cum au facut primul milion, dar noi suntem transparenti si ne si mandrim cu asta. Dupa ani de si dezvoltare, Provident Financial Romania a facut primul milion de lei profit in martie 2011. Cativa ani mai tarziu, in noiembrie 2016, am facut si primul milion de clienti unici.

Fiecare an trecut a avut lectia lui, iar dupa 13 ani in Romania, am invatat ca intotdeauna trebuie sa punem clientii pe primul plan, ca nicio companie nu poate exista fara principii sanatoase de etica si responsabilitate si ca mereu trebuie sa fim cu un pas inaintea vremurilor. Suntem mandri sa fim compania de astazi, o companie care a contribuit la economia tarii cu peste 300 de milioane de euro, a platit taxe si impozite in valoare de peste 100 de milioane de euro si a investit peste 1,1 milioane de euro in proiecte de responsabilitate sociala.

Sursa: Provident