PwC Romania alaturi de BusinessMark Event Management anunta organizarea seminarului "Noutati fiscale in Romania", eveniment ce are loc pe 6 octombrie 2017 la Hotel InterContinental din Bucuresti.

Sfarsitul anului 2017 si inceputul lui 2018 aduc schimbari fiscale importante pentru mediul de afaceri in materie de impozite indirecte, impozite pentru persoane fizice si impozite pe profit.

In acest context, specialistii PwC Romania vin in intampinarea companiilor din Romania cu un eveniment care sa explice principalele noutati privind: TVA, preturi de transfer, impozitarea persoanelor fizice, evolutii in practica administrativ-fiscala din Romania.

Evenimentul include discutii interactive in cadrul carora vor fi prezentate cele mai importante noutati fiscale la nivel national si global:
  • Noutati in materie de impozite indirecte. Aspecte privind TVA. Cum va functiona noul sistem de split-TVA, cum trebuie sa se pregateasca firmele din Romania?
  • Noutati in materie de preturi de transfer
  • Ce schimbari se preconizeaza in sfera impozitelor pentru persoanele fizice?
  • Evolutii in practica administrativ-fiscala din Romania
In cadrul celor doua sesiuni tematice, participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii speakeri:
INGE ABDULCAIR, Senior Manager, Consultanta Fiscala, PwC Romania
VALENTINA RADU, Director, Consultanta Fiscala, PwC Romania
IRINA NISTOR, Senior Manager, PwC Romania
RUXANDRA TARLESCU, Director, Consultanta Fiscala, PwC Romania
PAVEL SARGHI, Senior Manager, Preturi de Transfer, PwC Romania

Seminarul este dedicat directorilor financiari, generali, economici, contabili, controllerilor financiari, auditorilor, expertilor si consultantilor fiscali, analistilor financiari.

Evenimentul este organizat de PwC Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management si al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Business24, Ziare.com, Gazetadestiri, Calendar Evenimente, MLM News, Financiarul.ro, Debizz, Revista Valoarea, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Global Manager, Legal Marketing, FinZoom.ro, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, PRBox, Rbeconnect, Rabbit Media.

Inregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Sursa: BusinessMark