Clientii Banca Romaneasca pot retrage gratuit numerar de la orice ATM din Romania daca detin unul dintre noile Pachete de Cont Curent. Acest beneficiu este oferit indiferent daca clientul incaseaza sau nu salariul intr-un cont la Banca Romaneasca sau daca realizeaza sau nu un rulaj minim prin acel cont curent.

Persoanele fizice pot alege unul dintre cele 4 pachete: Pachet LIBER, Pachet LIBER PLUS, Pachet FARA FRONTIERE si Pachet FARA FRONTIERE PLUS. Banca Romaneasca nu comisioneaza o serie de activitati legate de aceste conturile acestor pachete, cum ar fi: retragerile de numerar la ATM, incasari interbancare in LEI efectuate prin contul inclus in pachet, emitere si administrare de debit inclus in Pachet, administrare lunara a serviciului internet banking, activare serviciu SMS Alert.

Pachetele contin de debit contactless Standard Mastercard sau World Mastercard, produse ce au la randul lor o serie de beneficii specifice Mastercard.

Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Romaneasca considera ca "Pachetele de Cont oferite astazi de Banca Romaneasca clientilor persoane fizice se inscriu in linia de produse si servicii lansate inca din anul 2016 prin care Banca pune la dispozitia clientilor produse financiare simple si transparente. Pentru noi este foarte important ca fiecare client sa stie de la inceput pentru ce servicii are de platit si sa aleaga sa isi foloseasca banii sai asa cum crede de cuviinta, neingradit de restrictii care nu tin de profilul sau de client bancar".

Sursa: Banca Romaneasca