• Group Vaults reprezinta o modalitate usoara de a economisi alaturi de prieteni si familie, fiind o alternativa net superioara conturilor comune de economii
  • Grupuri de utilizatori pot rotunji maruntisul ramas dupa fiecare tranzactie si realiza plati recurente sau unice catre pusculita lor digitala Vault
  • Romanii au economisit peste 10 milioane de lei prin Vaults in cele peste 32.000 de pusculite digitale deschise pana in prezent
  • De la lansarea functionalitatii in Aprilie 2018, utilizatorii din Europa au creat peste 1 milion de Vaults cu ajutorul carora au economisit peste 85 de milioane de euro
Revolut, fintech-ul cu cea mai rapida crestere din Europa, lanseaza astazi Group Vaults, o functionalitate prin care utilizatorii pot economisi simplu alaturi de familie si prieteni in scopuri comune.

Clientii Revolut vor putea sa depuna bani intr-o pusculita digitala comuna - Group Vault - prin rotunjirea maruntisului ramas dupa fiecare tranzactie, prin programarea de plati recurente sau printr-o singura contributie. Astfel, Group Vaults devine cel mai simplu mod de a economisi pentru un grup de persoane care vor sa stranga bani pentru plata facturilor, pentru o viitoare vacanta sau pentru un cadou.

Functionalitatea le va veni in ajutor si cuplurilor care doresc sa evite birocratia din banci cu care consumatorii se confrunta atunci cand doresc sa deschida un cont bancar comun. Flexibilitatea sporita a serviciului le permite utilizatorilor sa stabileasca sumele pe care doresc sa le economiseasca direct din aplicatie, in functie de buget, dar si sa retraga banii economisiti instantaneu, in orice moment.

In primul an de la lansarea Vaults, romanii au economisit peste 10 milioane de lei si au deschis peste 33.000 de pusculite digitale. La nivel european, utilizatorii au economisit peste 85 de milioane de euro cu ajutorul celor peste 1 milion de astfel de pusculite deschise. Zilnic sunt create mai mult de 3.000 de noi pusculite digitale Vaults, in special in monede precum Euro (EUR), Lire sterline (GBP), Zloti polonezi (PLN), Franci elvetieni (CHF) si Bitcoin (BTC).

"Dupa succesul imens pe care l-am inregistrat cu pusculitele digitale Vaults, am fost asaltati cu mii de solicitari din partea utilizatorilor care doreau sa aiba la dispozitie un mod mai usor de a economisi alaturi de familie si prieteni. Group Vaults reprezinta echivalentul in plati al unui grup de conversatie - usor de creat, usor de accesat, usor de parasit si usor de inchis. Abia asteptam sa vedem in ce fel vor fi folosite", a declarat Ed Cooper, Head of Mobile, Revolut.

In lunile urmatoare, compania Revolut este decisa sa isi consolideze pozitia de fintech inovator prin lansarea unor noi produse, printre care se numara o platforma de tranzactionare fara comisioane, robo-advisor, o aplicatie pentru copii si lansarea Apple Pay si Google Pay.

Pe langa noile lansari de produse, fintech-ul britanic aflat intr-o etapa accelerata de expansiune, va intra pe noi piete cheie in urmatoarele luni si se va lansa in Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Japonia, Australia si Noua Zeelanda. Peste 190.000 de noi utilizatori sunt deja inscrisi pe listele de asteptare din aceste regiuni.

Sursa: Revolut