• Revolut lanseaza cardurile metalice Gold, Rose Gold, Silver si Space Grey
  • Cardurile Metal vin la pachet cu beneficii precum acces in lounge-urile din aeroporturi, asigurare de calatorie, concierge si schimb valutar nelimitat
  • Revolut Metal este un abonament anual la costul de 54,99 de lei pe luna
Revolut anunta lansarea a 4 noi metalice colorate - Gold, Rose Gold, Silver si Space Grey. Noile vor avea aceleasi caracteristici precum cardul metalic negru lansat in editie originala odata cu demararea abonamentului Revolut Metal, in august 2018. Gold si Rose Gold pot fi comandate din aplicatie incepand de astazi, in timp ce Silver si Space Grey vor fi disponibile incepand cu saptamanile ce urmeaza.

Revolut Metal este mult mai mult decat un simplu contactless metalic. Abonamentul Revolut Metal le ofera utilizatorilor beneficii multiple, printre care se numara cashback de pana la 1% in oricare dintre cele 29 de monede disponibile in aplicatie si cele 5 monede virtuale, un serviciu concierge prin care acestia pot face rezervari sau acces prioritar la noi functionalitati.
In plus, utilizatorii Metal beneficiaza si de o serie de avantaje cum ar fi retrageri gratuite internationale de numerar de pana la 2400 de lei lunar, acces in peste 1000 de lounge-uri din aeroporturi din intreaga lume, virtuale pentru o siguranta sporita atunci cand fac cumparaturi online, schimb valutar nelimitat, transferuri internationale de bani, suport prioritar 24/7 si asigurare de calatorie oriunde in lume.

Sute de mii de utilizatori Revolut au optat pentru un abonament Metal in primul an de la lansarea acestuia. In acelasi timp, peste 6 milioane de utilizatori isi folosesc cardurile si aplicatia Revolut pentru functionalitati utile zi de zi: notificari instantanee de plati, serviciu de bugetare, optiuni de economisire, setari puternice de securitate si transferuri gratuite si instantanee de bani in intreaga lume.

Sursa: Revolut