Dupa lansarea gadgeturilor AVANTAJ2go atasate cardului de CardAvantaj, Credit Europe Bank Romania suplimenteaza oferta de gadgeturi, venind in intampinarea clientilor cardului de Optimo Card cu Stickerul si Bratara OPTIMO2go contactless.

Similar gadgeturilor AVANTAJ2go, prin intermediul Stickerului si Bratarii OPTIMO2go pot fi realizate tranzactii atat in tara, cat si in strainatate, la terminale contactless, fondurile utilizate fiind cele disponibile in contul aferent Optimo Card. Gadgeturile se bazeaza pe cip si tehnologia contacless, oferind astfel posibilitatea unor plati rapide, simple si sigure, functionand ca un de contactless suplimentar.
Clientii Optimo Card pot diminua platile in numerar si pot integra cu usurinta gadgeturile in viata de zi cu zi, eliminand astfel si necesitatea de a avea portofelul in permanenta asupra lor. Stickerul poate fi pozitionat pe suprafete plane precum smartphone-ul, iar bratara se poate potrivi cu un stil de viata activ. Utilizand aceste noi produse, clientii pot reduce timpul de asteptare la casele de marcat din supermarket-uri, benzinarii si orice alte locatii, intrucat isi platesc rapid cumparaturile, inlocuind cu succes numerarul.

Fiind utilizate exclusiv pentru plati contactless, prin intermediul stickerului si bratarii nu se pot efectua cumparaturi in sistem de rate; asadar, orice tranzactie efectuata cu Stickerul sau Bratara OPTIMO2go va fi inclusa integral in urmatorul extras de cont al cardului de Optimo Card. Desi gadgeturile nu ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi in sistem de rate, poate oferi acest beneficiu in cadrul unor campanii promotionale disponibile pentru perioade de timp limitate. O astfel de campanie este disponibila in prezent, ca o oferta speciala pentru lansarea produselor.

Bratara este disponibila pe negru, iar Stickerul in doua variante de culoare: negru si gri. Ambele beneficiaza de campanii speciale de lansare, atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii care deja detin Optimo Card.

Mai multe detalii despre gadgeturi si campaniile de lansare sunt disponibile accesand https://www.optimocard.ro.

Sursa: Credit Europe Bank