Banca Transilvania a stabilit data campaniei de shopping bancar online BANK Friday pentru acest an, 15 noiembrie.

Noutatea cu care BT vine in acest an de BANK Friday este oferta de leasing cu 0%, comision lunar de gestiune pentru 50 de autoturisme full electrice noi si asigurare la cota preferentiala de 2,5%. Finantarea se deruleaza prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat si o perioada de finantare de pana la 3 ani. Oferta este atat pentru companii, cat si persoanele fizice.

BANK Friday 2019 va aduce si alte reduceri atat la , cat si la produse BT. Vor fi si alte oferte interesante, cum este cea pentru autoturismele full electrice.
Prima campanie BANK Friday a fost anuntata de BT in 2014. Aceasta a inseamnat, pe langa lansarea conceptului de shopping bancar online pe piata bancara, startul unei serii de campanii tematice, on-brand BT, inspirate din trenduri sau diferite evenimente, cum sunt: Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet, Ziua Barbosilor, Ziua iubitorilor de cafea sau Cea mai lunga zi. Toate acestea fac parte din strategia de marketing online si comunicare creativa a bancii.

Campania BANK Friday este pregatita si gestionata in-house, de echipa Marketing si Comunicare a bancii.

Sursa: Banca Transilvania