TBI Bank anunta cresterea cu un punct procentual a dobanzilor oferite pentru depozitele la termen in lei constituite online pana la finalul anului 2018 pe o perioada de 6, 9, respectiv 12 luni. Astfel, TBI Bank continua sa le ofere clientilor oportunitatea de a-si pastra economiile in siguranta si de a beneficia de dobanzi avantajoase, care reduc riscurile inflatiei.

Dobanzile majorate se aplica tuturor depozitelor online nou constituite pana la 31 decembrie 2018 atat de clienti noi, cat si de clientii existenti. Noile dobanzi sunt de 4,25% p.a. pentru depozitul la termen in lei pe o perioada de 12 luni, 3,9% p.a. pentru depozitul la termen in lei pe o perioada de 9 luni, respectiv 3,75% p.a. pentru depozitul la termen in lei pe o perioada de 6 luni. Prin urmare, dobanzile aplicabile depozitelor noi sunt printre cele mai ridicate din piata si sunt fixe pe toata perioada, fiind de asteptat sa genereze un real pozitiv in raport cu prognozele privind inflatia in 2019.

"In contextul macroeconomic actual, romanii sunt mereu in cautare de noi metode prin care sa-si pastreze economiile si sa le protejeze de presiunea cresterii inflatiei. Prin solutiile digitale inteligente pe care le oferim, nu doar ca simplificam viata de zi cu zi a clientilor nostri, asigurandu-le confort si securitate, dar venim totodata in sprijinul lor cu o solutie care sa ii ajute sa diminueze efectele inflatiei asupra economiilor pe care le au si a puterii lor de cumparare", a declarat Lukas Tursa, Vicepresedinte Senior si Director Finantare TBI Bank.

Depozitele online din portofoliul TBI Bank sunt complet digitale si pot fi deschise sau inchise in cateva minute, fara necesitatea unei vizite la . Clientii isi pot gestiona economiile simplu si rapid, 24/7, fara birocratie si cu zero costuri pentru administrarea si operarea contului, precum si pentru transferurile sau retragerile de numerar. La termen, clientii pot retrage sumele in numerar sau prin transfer catre contul din care acestea au fost initial virate, in functie de optiunea aleasa la constituirea depozitului. De asemenea, depozitele pot fi reinnoite automat, fara niciun efort.

Noile dobanzi pentru depozitele online la termen in lei constituite pana la 31 decembrie 2018:

6 luni - 3,75%
9 luni  - 3,9%
12 luni - 4,25%

Sursa: TBI Bank