TBI Bank a introdus un nou beneficiu pentru totii clientii sai care au depozite la termen deschise in cadrul bancii. Incepand din aceasta luna, toti clientii TBI Bank care aleg sa economiseasca prin platforma online a bancii primesc o de 1% pentru intreaga suma cuprinsa in depozitul la termen, in situatia in care decid sa il lichideze anticipat.

Depozitele TBI Bank sunt printre cele mai atractive de pe piata din Romania in ceea ce priveste dobanzile oferite si au zero comision pentru tranzactii pe intreaga durata a depozitului. Scadentele depozitelor TBI Bank in lei variaza intre 1 si 36 de luni, iar ratele dobanzilor urca pana la 4,5% pe an pentru depozitele online pe 3 ani.

"Intelegem ca oricine se poate confrunta cu o situatie urgenta, cand are nevoie neaparat sa isi lichideze depozitul inainte de termen. Este destul de dureros, pentru ca in mod normal clientul pierde toata acumulata. Cum putem noi rezolva aceasta problema? Nu doar ca percepem zero taxe penalizatoare pentru lichidarea anticipata a depozitului online, ci facem si un pas in plus: vom plati 1% la valoarea depozitului pentru toata perioada in care banii au fost depozitati la noi", spune Lukas Tursa, Vicepresedinte Senior si Director Finantare al TBI Bank.

In 2017, TBI Bank a lansat in Romania platforma de depozite online ca raspuns direct la nevoia in crestere pentru produse financiare care combina profitabilitatea ridicata si flexibilitatea. TBI Bank adauga constant noi solutii digitale la portofoliul sau bogat de produse de economisire. In 2018, banca a inceput sa ofere depozite online si in Germania, cea mai mare piata de economisire din Europa.

Sursa: TBI Bank