TBI Credit, parte a TBI Bank, si platforma eCommerce ContentSpeed au incheiat un parteneriat prin care cele peste 650 de magazine online din platforma vor putea beneficia de solutia digitala de creditare end-to-end oferita de TBI Credit pentru plata cumparaturilor in rate.

Cu doar cateva click-uri, magazinele online care folosesc platforma ContentSpeed vor putea integra solutia digitala de finantare TBI Credit direct pe site-ul lor, intr-un mod simplu si rapid, fara a avea nevoie de expertiza tehnica. Aceasta solutie digitala de finantare le ofera clientilor lor posibilitatea sa plateasca in rate produsele achizitionate. Procesul de acordare online a imprumutului pentru valoarea cosului de cumparaturi din magazinele din platforma ContentSpeed este extrem de facil si este disponibil 24/7. Clientii sunt identificati printr-un scurt apel video, iar toate documentele sunt semnate electronic, procesul necesitand cel mult 10 minute.

"Indiferent de unde cumpara online, consumatorii vor metode tot mai simple si accesibile de a face cumparaturile, rapid si sigur, inclusiv cu plata in rate atunci cand nu dispun de suficiente. De aceea, solutia de finantare digitala din portofoliul TBI Credit este menita sa ajute orice comerciant online, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiuni, sa tina pasul cu schimbarile din segmentul comertului online din Romania si sa-si creasca potentialul de vanzari prin plata in rate. Colaborarea cu ContentSpeed va consolida oferta de produse in randul magazinelor online si a consumatorilor", a declarat Kostas Tovil, Senior Vice President e-Commerce, TBI Bank.

Platforma eCommerce ContentSpeed a sprijinit pana in prezent peste 650 de companii B2C si B2B, printre care Sephora, Chicco, Diverta, Maxy Toys, ProfiHair Shop, Professional Farmaline sau Elbi Electric, sa isi dezvolte solutiile de comert online.

"Parteneriatul cu TBI Credit face parte din strategia ContentSpeed de a oferi posesorilor de magazine online o solutie completa. Platforma este preintegrata cu cei mai importanti furnizori de solutii de business din Romania. Misiunea noastra e sa simplificam procesul de deschidere a unui nou canal de vanzare in online si sa punem la dispozitia antreprenorilor toate instrumentele necesare prin care orice business poate lua cu succes startul in domeniul comertului online sau isi poate dezvolta magazinul online deja existent. Solutia de finantare 100% digitala a TBI Credit este usor de accesat si de implementat, asa cum ar trebui sa fie toate produsele si serviciile digitale, putand contribui la cresterea vanzarilor online a celor peste 650 de magazine online care au beneficiat pana in prezent de serviciile ContentSpeed", a declarat Radu Vilceanu, CEO & Founder ContentSpeed.

Sursa: TBI Credit